Home Audio Microfoons Reportage - Broadcast Microfoons Sennheiser ClipMic

Sennheiser ClipMic

digitale lavalier microfoon voor iOS
Article nr.: 59375
digitale lavalier microfoon voor iOS
Snel leverbaar binnen 4 werkdagen.
Waranty period: 3 jaar

€ 198.00
Order


Gratis Verzending!

Sennheiser ClipMic
Sennheiser ClipMic
Sennheiser ClipMic
Sennheiser ClipMic
Sennheiser ClipMic
Sennheiser ClipMic

Product information

De Sennheiser ClipMic digital is microfoon om professionele geluidsopnamen te maken met je iPhone, iPad of iPod touch. Dit product is door Sennheiser ontwikkeld in samenwerking met Apogee. De compacte dasspeld microfoon van Sennheiser wordt gecombineerd met een pre-amp & A/D converter van Apogee. Handig voor bijv. interviews, presentaties of locatie opnames. Doordat de microfoon het geluid bij de bron oppikt wordt achtergrondgeluid weggefilterd. De A/D converter een hoge audioresolutie van 24 bit / 96 kHz (studiokwaliteit!).

Naast de Sennheiser microfoon en de Apogee converter (met Lightning aansluiting), vindt je in de verpakking een opbergetui, een metalen windkap, een windkap van foam en een kledingclip. Het daadwerkelijk opnemen van audio doe je bijv. via de gratis te downloaden Apogee MetaRecorder app: deze is zelfs via Apple Watch te bedienen. Maar je kunt uiteraard ook andere apps gebruiken Het grote voordeel van de Lightning-connector is dat je je hoofdtelefoonuitgang vrijhoudt om uw geluid te monitoren.

Compatibel met: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4th gen.), iPad mini 1,2,3 en iPod touch (5th gen.)

Let op! werkt vanaf iOS versie 8.0 en later en uiteraard een Lightning-aansluiting.