Home DJ DJ Mengtafels

DJ Mengtafels


show #:
DJ mixer, 6-kanalen (Pioneer)

Pioneer DJM-V10

DJ mixer, 6-kanalen

De DJM-V10 is een 6 kanaals club/tour mixer met 4-voudige EQ en is het model wat boven de DJM-900NXS2 gepositioneerd is. Er is veel aandacht geschonken tijdens het ontwikkelen om de mixer een warme natuurlijke klank te geven, de V10 gebruikt intern 96kHz/64-bit processing en heeft hoge kwaliteit 32-bits AD/DA converters (met 124dB dynamisch bereik). Er kunnen totaal 4 draaitafels op de V10 worden aangesloten, tevens heeft ieder kanaal een digitale ingang en kan ieder kanaal gebruikt worden om Send effecten op terug te laten komen (waar je dan weer de filters/BPM effecten overheen kunt gebruiken.

De Master Isolator is gemodelleerd naar de DJM-1000 en gefine-tuned naar hedendaagse eisen, dit geeft je de mogelijkheid om over de totale mix ook nog controle te hebben over alle frequenties.
De 4 bands Equalizers per kanaal geven je voor moderne tracks voldoende mogelijkheiden om unieke mixen te maken.
Ieder kanaal heeft een LPF/HPF filter, los van de Filter/Send FX. De Filter/Send FX is vergelijkbaar met de Color FX van de huidige mixers en kan gebruikt worden bovenop de HPF/LPF filter. De filters instelling per kanaal werken vanuit de 0 positie links onderin en niet vanuit de 12-uur positie zoals je nu gewend bent op onze mixer. Er zijn 4 parameter draaiknoppen met instellingen per filter.
De Master Mix knop zet de filters direct op de master, als Master Mix niet is geactiveerd kun je het filter op een kanaal laten 'terugkomen'.

Er kunnen 2 externe effectors op de V10 worden aangesloten waar je geluid doorheen kunt sturen met de Filter/Send FX regelaars. De BPM effecten wijs je toe aan een kanaal met een drukknop per kanaal en niet meer met een draaiknop. Je kunt zo dus sneller het juiste kanaal selecteren waarop je een effect wilt hebben. De BPM Effect sectie heeft een touchscreen voor de bediening van de parameters en naast allemaal bekende effecten ook het nieuwe Shimmer effect. Tevens kun je op dit scherm de mixer instellen en kun je user- of eigenaars settings inladen (vanuit geheugen of user-settings vanaf USB)

De Compressor per kanaal kan gebruikt worden als een mix gedraaid wordt van vinyl rips of tracks die lang geleden gemastered zijn, de compressor brengt het dynamisch bereik terug van een kanaal waardoor oude tracks beter gemixed kunnen worden met tracks die een moderne mastering hebben. De compresser zal op moderne tracks weinig effect hebben dus kun je deze beste uit laten staan bij normaal gebruik.

Er zitten 2 hoofdtelefoon secties op de DJM-V10 met elk hun eigen input select en mix/level mogelijkheden, vooral handig als je back-2-back draait met iemand.

Overige features
- 4 Color FX + 2 Send FX per kanaal instelbaar
- 14 BPM Effecten
- Compatible met Showkontrol, Rekordbox DVS, Traktor DVS en Serato DVS (licenties los verkrijgbaar)
- Magvel Crossfader met aanpasbare curve
- De Monitor uitgang heeft 2-voudige toonregeling.
- Als digitale uitgang heeft de V10 AES/EBU uitput,.
-Er is een MIDI Out aansluiting voor externe muziek instrumenten.
- VU meter logaritmes verbeterd zodat je beter je levels kunt bepalen aan de hand van de meters.
- De Faders zijn verbeterd en de Crossfader Assign knoppen hebben witte achtergrond zodat ze beter in de club af te lezen zijn.
Leverbaar in 4 tot 8 weken.
€ 3,299.00

2-channel Mixer with USB Recorder, 4 Filter Effects (Black) (Pioneer)

Pioneer DJM-350-K

2-channel Mixer with USB Recorder, 4 Filter Effects (Black)

De DJM-350 beschikt niet alleen over functies die je ook terugvindt op onze topproducten voor clubs - zoals krachtige en creatieve effecten - maar ook over nieuwe unieke functies - zoals de mogelijkheid om rechtstreeks op USB op te nemen. Kortom: de DJM-350 is het perfecte mengpaneel voor beginnende DJ's.

De effecten omvatten Crush, Jet, Gate en een High/Low pass-filter. Dankzij de intuïtieve bediening kun je het geluid editen, zodat je persoonlijke en originele arrangementen aan je mixes kunt toevoegen.

De 3-band Isolator EQ biedt je een uitgebreide controle, onafhankelijk van de kanalen, in HI, MID en LOW. Zo kun je elk kanaal je eigen klankkleur geven.
Rechtstreeks op USB opnemen

Verdient je mix een plaatsje in je muziekbibliotheek? Met de USB-poort op de DJM-350 kun je rechtstreeks op een USB-apparaat opnemen zonder dat je daarvoor een computer of opnameapparaat hoeft te gebruiken. Muziek wordt opgeslagen als kwaliteitsvolle WAV-bestanden en je kunt zelfs track marks toevoegen terwijl je je muziek rechtstreeks op het mengpaneel afspeelt. Als je klaar bent, kun je gemakkelijk je mix in je computer importeren en editen.

Ervaar het high fidelity-design van de DJM-serie. Het analoge signaal wordt via de kortste circuits gedigitaliseerd. Bovendien wordt de signaalverwerking uitgevoerd door een krachtige DSP, die bijgeluiden minimaliseert. Op die manier krijg je een helder en zuiver geluid te horen.

Andere eigenschappen zijn:
- aansluiting voor draagbare muziekspelers
- peak level meters per kanaal
- instelbare Crossfader Curve
Leverbaar in 4 tot 8 weken.
€ 579.00

De nieuwe club mixer van Pioneer (Pioneer)

Pioneer DJM-850-K

De nieuwe club mixer van Pioneer

Hoofdeigenschappen van de DJM-850


1. Ingebouwde vier-kanaals stereogeluidskaart:
De DJM-850 is uitgerust met een geïntegreerde krachtige geluidskaart, die gelijktijdige input en output met 24-bit/96 kHz-verwerking toelaat, zodat er geen geluidskwaliteit verloren gaat wanneer het geluid doorheen de mixer gaat.
De DJM-850 kan met zijn drie sampletempo’s (96 kHz/48 kHz/44,1 kHz) niet alleen voor het opnemen en het produceren van muziek worden gebruikt, maar ook voor gespecialiseerde dj-toepassingen.
Voor de aansluiting met pc’s of laptops is slechts één USB-kabel nodig, zodat dj’s hun opgeslagen muziek onmiddellijk kunnen beginnen te mixen. En softwarefans kunnen de mogelijkheden van de scratch control optimaal benutten dankzij de compatibiliteit van de mixer met de tijdcodefunctie op Digital Vinyl Systems (zoals Traktor).
De handige utilitytool van Pioneer wordt opgestart zodra de DJM-850 met een computer wordt verbonden, waardoor dj's de mixer, de geluidskaart en de audiorouting volgens hun eigen voorkeur kunnen configureren.

2. Beat Colour Effect – PRIMEUR IN DEZE SECTOR

De DJM-850 biedt het vermogen van de uitermate populaire 'sidechaining' studiotechniek en voegt een nieuw element toe aan de bijzonder eenvoudige Colour Effects van Pioneer zonder dat dat ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid.
Met behulp van de Beat-knop wordt automatisch een nieuwe controledimensie toegevoegd wanneer u de Colour Effects toevoegt. Het Beat Colour Effect ‘luistert’ naar de audio-ingang van ieder kanaal en verbindt de ritmeveranderingen rechtstreeks in volume met een andere parameter: resonantie voor Filter and Crush, beatherhaling voor Cutter en duckingvolume voor het Noise Effect.
Deze extra controlelaag is een bron van dansmuziekproductie geworden omwille van de manier waarop ze nieuwe geluiden en effecten perfect in de mix mengt.

3. Verbeterde Beat Effects met nieuwe ‘FX Boost’
De mixer biedt dj’s 13 verbeterde Beat Effects. Behalve de oude favorieten erft de DJM-850 de ongelooflijk hoogwaardige Reverb en de getripte sound van het op tape echo geïnspireerde Spiral Effect van de DJM-900nexus over. En alleen op de DJM-850 introduceert Pioneer Up Echo, dat een meer gereserveerde en controleerbare mix maakt.
De ‘FX Boost’-functie repliceert de geluidseffecten die mogelijk zijn met de aanraakgevoelige X-Pad van de DJM-900nexus en zorgt ervoor dat de Level/Depth-knop op een meer proactieve manier werkt dan een standaard Wet/Dry Control. Draai de wijzer op 12 uur voor een volledig nat effect en draai hem nog verder om Pitch Up aan Up Echo en een High-Pass Filter aan de Reverb toe te voegen.

4. EQ-isolator op ieder kanaal
Op ieder kanaal is een 3-band equalizer (+6 dB tot -26 dB) of een 3-band isolator (+6 dB tot -8 dB) voorzien.
De equalizer van de DJM-850 emuleert de isolator op de installation-grade DJM-1000 van Pioneer en strekt zich over het volledige bereik uit van -26 kill tot complete kill.

5. Hoogwaardige sound en vertrouwde indeling volgens de standaard in deze sector
Zuivere geluidsweergave met verlaagde ruisinterferentie gegarandeerd dankzij de exclusieve componenten die in de DJM-850 worden gebruikt: een 32-bit uitgangs D/A-omzetter, een 32-bit digitale signaalverwerker, de scheiding van analoge en digitale circuits en het kortst mogelijke transmissiepad.
De interface van de DJM-850 weerspiegelt de gebruiksvriendelijke indeling van de mixers voor clubgebruik, waardoor ze bijzonder vertrouwd aanvoelen ongeacht waar de dj optreedt.

6. Duurzame constructie voor dj’s die graag spelen
De inwendige onderdelen van de bijzonder krachtige faders van de DJM-850 zijn op een veilige plaats ondergebracht, zodat gemorste drank niet dezelfde rampzalige schade aanbrengt als bij andere mixers.
De P-Lock Fader Caps van Pioneer zorgen ervoor dat de faders niet per ongeluk op de grond terechtkomen wanneer het er wild aan toegaat.

7. Andere eigenschappen
De DJM-850 is volledig MIDI-toewijsbaar en doet ook dienst als MIDI-controller.
De USB-poort bevindt zich op een gemakkelijk bereikbare plaats bovenop de mixer, zodat dj's gemakkelijk tussen aansluitbare apparaten kunnen overschakelen.
De mixer gaat automatisch in de stand-bymodus staan als hij tijdens een vooraf bepaalde duur niet wordt gebruikt.

Belangrijkste specificaties – DJM-850

- Aantal kanalen Audio 4 kanalen, MIC 2 kanalen
- Ingangen CD/Line x 4 (RCA), Line x 2 (RCA), Phono x 2 (RCA)
- MIC x 2 (XLR en ¼” jack voor gecombineerd gebruik x 1, ¼” jack x 1)
- Uitgangen Master Out x 2 (RCA x 1, XLR x 1)
- Booth Out x 1 (1/4” jack)
- Headphone Monitor Out x 1 (bovenkant ¼” jack)
- REC Out x 1 (RCA)
- Digital Out x 1 (coaxiaal)
- Andere poorten Send x 1 (1/4” jack), Return x 1 (1/4” jack)
- MIDI Out x 1 (5P DIN), USB x 1 (bovenzijde B-poort), Control x 4 (F 3,5 mm mini-jack)
- Sampling rate 96 kHz
- D/A-omzetter 32 bit
- A/D-omzetter 24 bit
- Frequentiebereik 20 Hz - 20 kHz
- Totale harmonische distorsie Max. 0,004 %
- S/N-ratio Min. 106 dB (Line)
- Piekvermogen 19 dB
- Energiebron AC 220 -240V (50 Hz/60 Hz)
- Stroomverbruik 30 W
- Maximale buitenafmetingen (b x h x d) 320 × 108 x 381 mm
- Gewicht 7,7 kg
Leverbaar in 4 tot 8 weken.
€ 1,489.00

DJ Battle mixer  (Pioneer)

Pioneer DJM-S9

DJ Battle mixer

De DJM-S9 is een 2 kanaals battle mixer speciaal voor Serato. Deze mixer kan gezien worden als de DJM-909 in het kwadraat gezien de uitgebreide mogelijkheden en de combinatie met Serato. De DJM-S9 is de meest veelzijdige mixer die vrijwel naadloos intergreert met Serato DJ (DVS). Er is gekeken bij de ontwikkeling naar de sterke punten van de DJM-909 en deze zijn zo veel mogelijk verbetert.

Deze mixer is een volledige mixer, met 16 BPM Effecten, Color FX filters, toonregeling e.d. en heeft een monster van een crossfader.
Deze Magvel Fader Pro heeft een naadloos instelbaar curve en frictie/gevoel weerstand.
Ook de mechanische eindstop wordt in 3 variaties bijgesloten (Fader Bumpers vervangbaar).

Een greep uit de specificaties van deze mixer :

- Serato DJ Ready en wordt geleverd met tijdcode vinyl
- 2 geluidskaarten voor soepele DJ wissels
- FX trigger schakelaar zoals op de RMX/EFX
- Speciale Fader Bumpers, deze door de gebruiker te verwisselen fadersstops laten de DJ ook het 'gevoel' aan het einde van de fader aanpassen (3 verschillende bijgesloten)
- 6 Hardware Color FX filters per kanaal
- 16 verschillende hardwarematige Beat FX
- 16 RGB Performance Pads van rubber met een korte 'slag' en RGB verlichting
- Performance pads zijn in 2 banken in te delen
- Organic EL display die de mode/instelling aangeeft
- 8 modes op de Pads via Serato DJ : Hot Cue, roll, Sliver, Sampler, Cue Loop, Saved Loop, Slicer, Sampler roll, User Mode
- De Serato FX kan ingesteld worden door 6 effecten te kiezen van de 55 die Serato DJ aanbiedt via een expansie kit
- Beat FX verdeeld, links is Pioneer hardware effecten, rechts zijn de SeratoDJ software effecten
- Laagste latency van 7.2ms !

Leverbaar in 4 tot 8 weken.
€ 1,799.00

DJ mixer, 4-kanalen (Pioneer)

Pioneer DJM-900NXS2

DJ mixer, 4-kanalen

In Januari 2016 kondigde Pioneer DJ de opvolger aan van hun CDJ-2000NXs en van hun DJM-900NXS: de DJM-900NXS2 en de CDJ-2000NXS2. Deze mediaspeler en mixer vertegenwoordigden al enige tijd de creme de la creme op het gebied van live mixen en nu maken deze legendes de volgende stap.

Deze opvolger van de DJM-900 Nexus heet simpelweg de DJM-900 Nexus 2. Kijk, dat is duidelijk. Daarbij is er van alles verbeterd:

Techniek
- 64-bit processing
- 96kHz/24bit geluidskaart met directe aansluiting op de digitale uitgang
- Nieuw ontworpen voeding.
- 4x Nieuw ontworpen Phono pre-amp en 2 grote klemmen voor de massa aansluiting naar draaitafels
- 2 USB poorten op bovenkant voor handige wissel als 2 DJs DVS gebruiken
- DVS support ingebouwd
- Rekordbox DJ (en andere mix software) kan gebruikt worden met 1 USB kabel naar de mixer waarover all (tot 4) aangesloten spelers de software kunnen bedienen

Features en Functies
- Verbeterde Gain, EQ en Fader curves
- Magvel Cross Fader
- Andere VU meters, er is nog maar 1 rode LED en een OVER indicator. Voor de DJs : de juiste maximale instelling is een lichtje knipperende rode LED, anders treed het volgende punt in werking ;)
- Slimme Peak Limiter

6 Color FX Filters
- Extra Parameter knob voor de Color FX
- Grotere knoppen voor meer grip
- Sweep filter vervangt de Gate/Comp

14 Beat FX
- Nieuw : Ping Pong, Vinyl Break, Pitch en Helix
- Verbeterde Reverb
- OLED display van informatie
- Low/Mid/High per band van een Beat FX te voorzien, of juist niet
- LED per kanaal die oplicht als de Beat FX sectie hiervoor geselecteerd is, je ziet dus direct op welk kanaal het effect werkt

Leverbaar in 4 tot 8 weken.
€ 2,099.00


DJ Mengtafels