Home Gitaar Gitaar Versterkers Gitaarversterker Heads BluGuitar Amp 1 Nanotube 100

BluGuitar Amp 1 Nanotube 100

100 watt multichannel gitaarversterker
Article nr.: 58618
100 watt multichannel gitaarversterker
Op voorraad: Levertijd maximaal 3 werkdagen!
Waranty period: ...

€ 685.00
Order


Gratis Verzending!

BluGuitar Amp 1 Nanotube 100
BluGuitar Amp 1 Nanotube 100
BluGuitar Amp 1 Nanotube 100

Product information

Thomas Blug is allereerst een begenadigd gitarist uit Duitsland en onlangs uitgeroepen tot Stratking of Europe en in de polls menigmaal gekozen als” Bester Deutscher Rock-Pop Gitarrist”.Thomas Blug is ook een ontwerper van talloze succesvolle gitaarversterkers. Het meest bekend is zijn innige samenwerking met Hughes & Kettner, wat heeft geleid tot diverse topprodukten van dat merk.

Maar bovenal is Thomas Blug een tone-freak, die zeer kritisch is t.a.v. zijn gitaren en zijn gear en zijn toon is derhalve alom geroemd en heeft een grote aantrekkingskracht op zijn vele fans. Zijn beste ideeën heeft hij voor zichzelf bewaard. En om het te kunnen verwezenlijken, heeft hij vorig jaar zijn eigen bedrijf opgericht met de toepasselijke naam : BluGuitar.
In BluGuitar kan Thomas zijn passie voor muziek en techniek botvieren en hebben zijn geniale ideeën en inzichten langzaam maar zeker vorm gekregen. Met de introductie van zijn AMP1 gitaarversterker-concept gaat BluGuitar wellicht een grote toekomst tegemoet.

De AMP 1 is een bijzonder concept. Deze "amp in de vorm van een pedaal" beschikt over een volledig analoge 2 kanaals pre-amp en een 100 watt klasse D (maar door een micro-dubbeltriode buis gestuurd en gekleurde) eindversterker. Ja, je sluit de AMP 1 dus rechtstreeks aan op een speakerkast. Met de voet toggle je tussen de twee kanalen. Voor het overdrive kanaal zijn nog 3 karakters te kiezen en ten slotte is er de beschikking over een reverb en een boost voor solo / slag verschillen. De reverb is digitaal en daarmee ook het enige digitale component in het circuit en ontwerp van de pre-amp. De AMP 1 heeft dus niets te maken met een modeling versterker of multi-effect en bovendien hoeft de AMP 1 niet percé als pedaal gebruikt worden; je kunt hem ook traditioneel op je kast leggen en via een remote control / footswitch bedienen.
Daarnaast beschikt de AMP 1 over een seriele en parrallele effectloop, noisegate en finetuning voor de pre-amp. Echt een zeer compleet en revolutionair ontwerp zonder een overzichtelijke basis als uitgangspunt te verliezen en, laten we dat zeker niet vergeten, een verbluffende sound. En met een formaat dat niet veel groter uitpakt als een Ipad is dit wellicht een belangrijke toekomst in de gitaartechniek.