Home Occasions Allen & Heath XB-14 Occasion

Occasions

Allen & Heath XB-14 Occasion

compacte radio / broadcast mixer
Article nr.: 46881
compacte radio / broadcast mixer
Op voorraad: Levertijd maximaal 3 werkdagen!
Waranty period: 3 maanden

€ 450.00
Order


Gratis Verzending!

Allen & Heath XB-14
Allen & Heath XB-14

Product information

Allen & Heath heeft een nieuwe mixer ontworpen waarmee ze een andere doelgroep proberen te bereiken, namelijk radio en broadcast. De XB-14 is een compacte en betaalbare mixer, welke over een goede kwaliteit en noviteiten beschikt. De mixer is zeer geschikt voor oa. radiostations (ook bv. ziekenhuis radio).

De mixer is uitgerust met twee Telco ingangen voor eenvoudige communicatie tussen presentator en bellers. Het apparaat is voorzien van 4 mic/line kanalen met 3-band EQ en 4 stereo kanalen met 2-band EQ. De mono mic/line kanalen hebben ‘fader start logic switching’, waarmee externe apparatuur kan worden gecontroleerd en de uitvoer van de luidsprekers automatisch uitgezet kan worden om akoestische feedback te voorkomen. De stereo kanalen hebben ‘start & cue logic outputs’ om externe apparatuur als CD spelers aan te sluiten.

Designer Mike Griffin over de XB-14:
“We have been approached by many customers who are producing programme-based material for broadcast, who can’t find a mixer with the right functionality to suit their budget. There is a host of new media opportunities these days, such as podcasting, open access broadcast, internet broadcast, even YouTube, which people want to explore and the XB-14 is crammed with features to cater for a variety of these applications,” said designer, Mike Griffin.

De XB-14 is voorzien van een enkele aux-bus voor het opnemen en bewerken van externe effecten en een aparte Mix B stereo bus om een onafhankelijke mix op te nemen in het algemene programma. De mixer is eveneens uitgerust met een USB aansluiting, voor comptabiliteit met PC en Mac. Hierdoor is het mogelijk toegang te krijgen tot computer audio files en content management systemen, terwijl tegelijk het programma, aux of Mix B in digitaal formaat uitgevoerd kan worden.

Meerdere hoofdtelefoon uitgangen, een ‘talk’ functie waarmee de technicus kan communiceren met de studio; al deze functies bewijzen dat de kleine XB-14 over alle capaciteiten beschikt die grote studiomixers ook hebben!

Specificaties:
- 2 Telco ingangen
- 4 mono mic/line kanalen
- 4 stereo kanalen
- fader start logic switching
- start & cue logic outputs
- enkele aux bus
- Mix B stereo bus
- USB aansluiting
- talk functie
- meerdere hoofdtelefoon uitgangen