Home Occasions Rode RodeLink Filmmaker Kit Occasion

Occasions

Rode RodeLink Filmmaker Kit Occasion

draadloos microfoon systeem
Article nr.: 59139
draadloos microfoon systeem
Op voorraad: Levertijd maximaal 3 werkdagen!
Waranty period: 3 maanden

€ 250.00
Order


Gratis Verzending!

Rode RODELink Filmmaker Kit
Rode RODELink Filmmaker Kit
Rode RODELink Filmmaker Kit
Rode RODELink Filmmaker Kit
Rode RODELink Filmmaker Kit
Rode RODELink Filmmaker Kit
Rode RODELink Filmmaker Kit
RODELink Filmmaker Kit

Product information

Deze Røde RØDELink Filmmaker Kit (lavalier) is een draadloos dasspeld-systeem voor gebruik met een videocamera. Deze set bestaat uit een ontvanger, zender en lavalier microfoon. De set werkt zeer eenvoudig en is snel klaar voor gebruik: sluit de lavalier microfoon aan op de zender, deontvanger op de camera (met de meegeleverde kabel). Met een druk op de Link-knop laat je vervolgens het systeem een vrije frequentie zoeken. Klaar! (je kunt nu tot wel tien uur onafgebroken video-opnames maken met hoge kwaliteit draadloze audio)

De RØDELink Filmmaker Kit is overal ter wereld zonder problemen (en legaal) te gebruiken dankzij het gebruik van de 2.4 GHz frequentieband. Het systeem heeft een bereik tot wel 100 meter (bij vrij zicht). Wilt je meerdere systemen tegelijk gebruiken? Dat is geen probleem, er is een keus uit 8 frequenties. Door de zender en ontvanger wordt er continu tussen 2 frequenties geschakeld, waardoor steeds automatisch het sterkste signaal wordt gekozen (voor een optimale digitale overdracht).

De RX-CAM ontvanger en TX-BELT zender (waarop je de lavalier microfoon aansluit) zijn beide compact en gemakkelijk te bevestigen. Zet de RX-CAM op de 'camera shoe' van je video / spiegelreflexcamera of plaats hem op een statief met zijn 3/8' chroefdraad. De TX-BELT is uiteraard uitgerust met een kleding-clip. Een duidelijk OLED-scherm op de ontvanger toont onder meer volume, batterijstatus en het geselecteerde kanaal.

Op de microfoon krijgt je 10 jaar garantie (na registratie op www.rodemic.com), op de andere producten 3 jaar garantie.

Inhoud:
- beltpack-zender (TX-BELT)
- ontvanger met camera-bevestiging (RX-CAM)
- hoge kwaliteit lavalier-microfoon
- TRS-kabel