Home Occasions Soundcraft Ui16 Occasion

Occasions

Soundcraft Ui16 Occasion

digitale mixer
Article nr.: 59065
digitale mixer
Op voorraad: Levertijd maximaal 3 werkdagen!
Waranty period: 3 maanden

€ 275.00
Order


Gratis Verzending!

Soundcraft Ui16
Soundcraft Ui16

Product information

De Ui16 is de grote broer van de Ui12. Deze Soundcraft Ui16 is een bijzondere compacte digitale mengtafel! Het valt direct op dat je geen faders en andere bedieningselementen hebt. Middels (de ingebouwen) WiFi verbinding -of een bedraad netwerk- kun je mengtafel besturen met een Mac, PC, iPhone, iPad en Android-device (ook Linux wordt ondersteund). Je kunt nu dus beschikken over een digitale mixer terwijl de fysieke 'hardware' mixer supercompact is. Ideaal voor bijv. bands die hun eigen geluid regelen (of in oefenruimtes...nooit meer kapotte -vermiste- knoppen en/of faders :-))

Op de mixer vind je 8 gecombineerde XLR/jack ingangen. Twee hiervan zijn zogenaamde 'high-Z' ingangen waarop je bijv. een gitaar of basgitaar kunt aansluiten. Handig, want nu heb je dus geen DI of verloopje meer nodig. Daarnaast vinden we vier standaard XLR inputs voor microfoons. Verder is er een stereo RCA input waarop je bijvoorbeeld een media-players / CD-speler kunt aansluiten. Ook is er een USB-ingang waarbij je rechtstreeks muziek van een USB-stick kunt afspelen. Qua uitgangen zijn er twee master uitgangen en 4x een aux (voor bijv. monitors). Ook zijn er twee hoofdtelefoons aan te sluiten.

Elk kanaal is voorzien van EQ, Dynamics (compressor / de-esser / noise gate). Er zijn drie effect processors. De twee instrument-ingangen zijn te voorzien van Digitech Amp & Stompbox modeling software. Je kunt hiermee dus rechtstreeks een gitaar inpluggen en je hebt meteen een dikke gitaarsound. Ook is er op elke uitgang een DBX AFS2 feedback-onderdrukking te patchen (anti-feedback) maar ook een 31-band grafische EQ, Noise Gate en compressor.

Je kunt met 10 control devices tegelijk de Ui16 besturen!

Gewicht: 3.16kg
Afmeting: 110mm x 177mm x 483mm