Home Occasions Yamaha CP-5 Occasion

Occasions

Yamaha CP-5 Occasion

stage piano
Article nr.: 60698
stage piano
Op voorraad: Levertijd maximaal 3 werkdagen!
Waranty period: 3 maanden

€ 1,100.00
Order


Gratis Verzending!

CP-5
CP-5
CP-5
CP-5
CP-5

Product information

De combinatie van Yamaha's Spectral Component Modeling-technologie met een breed scala aan geluiden en functies. De CP5 beschikt over alle eigenschappen voor de professionele musicus.

De Spectral Component Modeling-technologie aangevuld met een breed scala aan geluiden en functies. Het highperformance model onder de CP's.

De CP5 bevat in basis de geluiden en technologie van de CP1 en biedt deze in een instrument dat zowel flexibel als betaalbaar genoeg is om een breed scala aan mensen aan te spreken. In feite voegt de CP5 een breed scala aan geluiden aan de CP1 toe. Klavecimbels, orgels, strijkers en meer maken de CP5 perfect voor kerk, school en livesituaties waarbij alles op één toetsinstrument moet worden uitgevoerd. Bovendien beschikt de CP5 niet alleen over Virtual Circuit Modeling-effecten, maar veel effecten die afkomstig zijn van de Motif XS-serie synthesizers. De CP5 heeft hetzelfde houten, gewogen NW-STAGE-toetsenbord als de CP1.

De Spectral Component Modeling-technologie aangevuld met een breed scala aan geluiden


Het unieke nieuwe klankopwekkingssysteem SCM (Spectral Component Modeling) reproduceert natuurgetrouw de 17 geselecteerde klanken van akoestische en vermaarde elektronische piano's en reageert zo op de aanslag van de pianist dat deze zorgt voor meer creatieve expressie dan ooit tevoren mogelijk was. Bovendien beschikt de CP5 over 305 extra geluiden en diverse effecten om hem perfect te maken voor brede muzikale toepassingen. * Raadpleeg voor de uitleg van elk pianotype, de volgende pagina. *Het Spectral Component Modeling-systeem is het begin van een fundamenteel ander klankopwekkingssysteem dan Yamaha ooit voorheen heeft gebruikt. Door sampling- en modelleringtechnologie te gebruiken, optimaliseert het de klankopwelling voor elk instrument, zodat zelfs de kleinste nuance in de aanslag van de speler wordt vertaald in een expressieve klank.

Zelf volledig originele pianoklanken ontwerpen


U kunt vrijelijk uw eigen akoestische en elektrische piano's bouwen door verschillende componenten van pianotypen, versterkers en effecten te selecteren. Dankzij de Spectral Component Modeling-technologie is het makkelijk standaard legendarische klanken te reproduceren of unieke, originele klanken te realiseren. Wanneer u uw instrumenten hebt samengesteld, kunt u de verschillende parameters van de fysieke onderdelen aanpassen, zoals 'Hammer Stiffness' (hamerstijfheid) of 'Striking Position' (aanslagpositie) om een nog diverser bereik aan opwindende pianoklanken te creëren.

Het nieuwe houten toetsenbord NW-STAGE biedt een overeenkomstige klank en toucher

Door gebruik te maken van de technologie en ervaring van 100 jaar bouwen van Yamaha akoestische piano's en vleugels, biedt het nieuwe 88-toetsen tellende houten toetsenbord NW-STAGE de perfecte bespeelbaarheid voor podiumoptredens. Het minimaliseert trillingen van het toetsenbord, en het toetsbeleg van synthetisch ivoor voelt fantastisch aan bij het spelen. Deze toetsenbordtechnologie reproduceert moeiteloos de aanraking en actie van echte akoestische en elektrische piano's.

Opname- en weergavefuncties voor MIDI en audio

CP5 kan toetsenspel opnemen als MIDI-data en dit intern opslaan om weer te geven wanneer u maar wilt; u kunt uw spel ook als audiodata opnemen op een usb-geheugenstick. En verder kunt u deze en andere Wave-bestanden van een usb-geheugenstick bewerken met het bijgeleverde programma Cubase AI5, dat meer gemak biedt voor het afspelen van demotracks in live-situaties of live-opnamen bewerken in de studio.

Microfooningang met een verscheidenheid aan effecten

De CP5 is uitgerust met een microfooningangsaansluiting en een verscheidenheid aan effecten, en is daardoor het ideale instrument voor toetsenisten die live zingen en spelen. Door daarbij gebruik te maken van de audioafspeelfunctie wordt de alleen optredende musicus enorm ondersteund.
Maximum Polyphony 128
Tone Generator SCM (Spectral Component Modeling) + AWM2
Performances
Performances Preset 10 x 4 groepen x 3 banken
User 10 x 4 groepen x 3 banken
External 10 x 4 groepen x 3 banken (usb-geheugenstick)
Parts 6
Voice Block 17 pianovoices (SCM + AWM2) + 305 andere voices (AWM2)
Modulation Effect Block 49 typen
Power-Amplifier / Compressor Block 8 typen
Reverb 8 typen
Master Compressor 3 banden
Master Equalizer 5 banden
Rhythm
Number of Kits 14
Number of Patterns 100
Control Interface
Keyboard 88 toetsen, NW-STAGE-toetsenbord (houten, gewogen toetsen met toetsbeleg van synthetisch ivoor)
Display 24 tekens x 2 regels, vacuüm fluorescerende display (VFD)
Controllers Pitchbendwiel, mastervolume, draaiknoppen 1 t/m 3, partvolume x 6, masterequalizer x 5, gain
Connectivity
Connectors Line Out L/MONO,R (ongebalanceerd), L, R (gebalanceerd)
Headphones Hoofdtelefoonaansluiting (stereojack)
Foot Switch SUSTAIN, ASSIGNABLE
Foot Controller x 2
Mic Input x 1
MIDI IN, OUT, THRU
USB TO HOST, TO DEVICE
Size/Weight
Dimensions Width 1381 mm
Height 174 mm
Depth 405 mm
Weight Weight 25,2 kg
Other
Power Consumption 25 W
Additional package contents Netsnoer, pedaal FC3, gebruikershandleiding, cd-rom met gebruikershandleiding, dvd-rom met software (*Cubase AI)