Home Betalen

Betalen

Een overzicht van de betaalmogelijkheden bij Klundert Muziek!

iDEAL
:
Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij Rabobank, ABN AMRO, ING, Fortis of SNS Bank, dan kunt u zeer gemakkelijk betalen via iDEAL. iDEAL is de gemakkelijkste en meeste veilige betaalmethode voor online betalingen. U betaalt via de bekende internetbankieren interface van uw bank. Betalen via iDEAL is tevens veruit de snelste manier om de betaling van uw bestelling te doen. Voor een iDEAL betaling betaalt u niets extra. De verzendkosten betaalt u alleen indien dit van toepassing is, soms lopen er tijdelijke acties waardoor u helemaal geen verzendkosten hoeft te betalen.

Creditcard VISA, Mastercard:
In onze webwinkel accepteren wij tevens alle VISA en Mastercard creditcards. U kunt dus zonder extra kosten op rekening van uw creditcard producten bij ons aanschaffen. Zodra de betaling geauthoriseerd is zullen wij de producten naar u opsturen. Soms gebeurt dit binnen enkele minuten en soms kan hier één dag overheen gaan. Voor een creditcard betaling betaalt u niets extra. De verzendkosten betaalt u alleen indien dit van toepassing is. Uw credit card wordt pas belast na levering van uw webbestelling.

Achteraf betalen / Op rekening kopen voor de zakelijke markt:
Klundert Muziek levert alleen op rekening aan overheids- en semi overheidsinstellingen en scholen/universiteiten. U dient hiervoor een kopie uitreksel van uw KvK inschrijving + een kopie van het indentiteitsbewijs van de inkoper te mailen naar info@klundertmuziek.nl. Deze mail wordt in behandeling genomen, uw aanvraag wordt besproken en u krijgt altijd een antwoord of uw aanvraag akkoord is of niet.

Vooruitbetaling per bank:
U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving naar ons over te maken. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via bijvoorbeeld internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest, dan krijgt u alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd. Voor een betaling die u vooruit per bank voldoet betaalt u niets extra. De verzendkosten betaalt u alleen indien dit van toepassing is, soms lopen er tijdelijke acties waardoor u helemaal geen verzendkosten hoeft te betalen.

Vooruitbetalen is een veilig manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag één of meerdere dagen onderweg zijn voordat het bij ons wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling. Zodra de betaling binnen is ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt dezelfde dag (mits op voorraad) uw bestelling verzonden.

Rekeninginformatie Klundert Muziek
Voor binnenlandse betalingen kunt u gebruik maken van ons Rabobank rekeningnummer.

Rabobank: 13.89.45.004
Vestigingplaats: Oisterwijk

Voor internationale betalingen kunt u gebruik maken van ons IBAN Rabobank rekeningnummer:

IBAN: NL80 RABO 0138945004
BIC: RABONL2U
Vestigingsplaats: Oisterwijk

Geannuleerde bestellingen
Reeds betaalde bestellingen die u heeft geannuleerd worden gecrediteerd door de administratieafdeling. U ontvangt hiervan een creditfactuur en de betaling ontvangt u altijd via een rekeningoverschrijving. Vergeet niet bij de annulering van uw bestelling uw  rekeningnummer te vermelden.

Terugbetaling van alle door u betaalde beslagen dienen zo spoedig mogelijk na herroeping van de overeenkomst plaats te vinden, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping. In de praktijk zal dit ongeveer 2 tot 5 werkdagen in beslag nemen.Onze betaalmogelijkheden in de winkel:
Contant
Wanneer u de producten liever komt afhalen in onze winkel in Oisterwijk dan kunt u er ook voor kiezen om de producten contant te betalen. Op deze manier betaalt u geen transpostkosten en kunt u eens rustig rondkijken in onze winkel!

Pin & Maestro
Naast de mogelijkheid om de producten contant in onze winkel af te rekenen is het tevens mogelijk om bij ons uw producten per Pin af te rekenen. Dit geldt voor zowel alle Nederlandse als buitenlandse klanten die een pinpas bezitten met daarop het Maestro logo.