Home Occasions Yamaha CSP-150B - Aktie!

Promotions

Yamaha CSP-150B - Aktie!

digitale piano
Artikel nr.: 62458
digitale piano
Op voorraad: Levertijd maximaal 3 werkdagen!
Garantietermijn: 3 maanden

€ 1.799,00
Bestellen


Gratis Verzending!

Yamaha CSP-150B
Yamaha CSP-150B

Productinformatie

De CSP-150 digitale piano heeft slechts een paar knoppen voor de basisfuncties. Deze digitale piano bedien je vrijwel volledig met de applicatie 'Smart Pianist' (verkrijgbaar voor iOS en Android). Via deze app kun je kiezen voor de hoogwaardige vleugelklanken (zoals bijv. de Yamaha CFX of een Bösendorfer Imperial). In totaal zijn er 692 klanken die je kunt kiezen. Bijzonder is de Audio To Score-functie waarmee de app automatisch een partij in notenschrift creëert bij een muziekbestand dat je zelf inlaadt (of je kiest ervoor alleen de akkoorden weer te geven). Heb je moeite met notenschrift of akkoorden? Dan is er een functie, waarbij de piano via lampjes aangeeft welke toetsen je moet indrukken. De CSP-150B is de matzwarte uitvoering (B = black).

In de Smart Pianist applicatie kun je vrijwel eindeloos variëren met de vleugelklanken en de honderden Super Articulation (SA) Voices. Deze hoge kwaliteit van samples hoor je ook terug in de 470 begeleidingsstijlen. Van een klein ensemble tot een symfonisch orkest, de begeleiding volgt automatisch de akkoorden die je speelt. Met de layer- en split-functie kun je ook combinaties van verschillende klanken maken. Via de app geef je eenvoudig aan waar je het klavier wil splitsen en welke instrumenten je wil stapelen / layeren. Op de piano is ook een microfoonaansluiting voorzien. Zo kun je zang en piano combineren (of bijv. karaoke zingen!). Er zit zelfs een Vocal Harmony-functie op (bekend van de Tyros)!

Het klavier (Graded Hammer 3X (GH3X) )van de CSP-150 voelt als een echte akoestische vleugel. Deze geven dezelfde terugslag en gewicht als akoestische toetsen en kun je dankzij de vele sensoren met dezelfde intensiteit en gevoel bespelen. Doordat het oppervlak is afgewerkt met synthetisch ebbenhout en ivoor, ervaar je echt het gevoel van een akoestische piano.