Home Occasions Bose F1 model 812 (Showroom model)

Promotions

Bose F1 model 812 (Showroom model)

actieve speaker, flexible array
Artikel nr.: 59511
actieve speaker, flexible array
Op voorraad: Levertijd maximaal 3 werkdagen!
Garantietermijn: 3 maanden

€ 950,00
Bestellen


Gratis Verzending!

Bose F1 model 812
Bose F1 model 812
Bose F1 model 812
Bose F1 model 812
Bose F1 model 812
Bose F1 model 812
Bose F1 model 812
Bose F1 model 812

Productinformatie

Bose staat o.a. bekend door hun voor innovatieve producten. Deze nieuwe F1 812 is een cross-over van de bekende 802-luidsprekers en het lijnbron principe. Bij deze F1 kun je namelijk zelf de verticale afstralingshoek van de luidspreker bepalen. Erg slim gedaan!

In de 812 zitten 8 mid/hoog drivers die op een flexibele waveguide bevestigt zijn, de positie van de onderste en bovenste drie drivers is zelf te bepalen. Je kunt dus de curve (hoek) van afstraling zelf wijzigen!

De 8 drivers fungeren als een lijnbron waardoor het geluid precies gericht word daar waar het moet zijn. Innovatief! Lijnbron luidsprekers hebben een bijzondere eigenschap. Het verlies in volume bij grotere afstanden is veel minder dan bij standaard luidsprekers. Meerdere speakers, in dit geval de 8 drivers, zijn kort op elkaar gemonteerd waardoor ze een line array vormen. Het resultaat is dan ook een luidspreker die verder draagt dan zijn conventionele tegenhangers. Doordat u zelf de richting kunt bepalen van deze Bose-luidspreker beschik je over een bijzonder efficiënt systeem! Uiteraard worden de 8 drivers in het laag bijgestaan door een 12-inch woofer. Deze is achter de flexibele rij met drivers bevestigd. Een intelligente DSP-engine zorgt voor een optimale sound bij een curve-aanpassing.

De 812 is perfect te combineren met de F1 subwoofer. Op de achterzijde is hiervoor een switch beschikbaar. Er wordt dan een low pass-filter geactiveerd zodat er geen faseproblemen / overlap ontstaat. Op de achterzijde vinden we eveneens de ingangen: een XLR/jack combi op kanaal 1 en op kanaal 2 over een stereo RCA-paar of TRS jack 6.3 mm. Ook is er een XLR lijn uitgang beschikbaar als je bijv. wilt doorkoppelen naar een volgende actieve speaker. De speaker is voorzien van een limiter om je speaker te beveiligen tegen overbelasting.


De combinatie met de F1 Subwoofer maakt dit systeem een erg indrukwekkend geluidsysteem. Lichtgewicht en compact!