Home Studio Studio Effect Processors

Studio Effect Processors


show #:
effectpedaal voor vocals (Boss)

Boss VE-1

effectpedaal voor vocals

Elke vocalist haalt voordeel uit het gebruik van professioneel klinkende reverb- en studio-effecten op het podium: zo klinkt hun stem steeds optimaal. Daarvoor werd de BOSS VE-1 Vocal Echo ontworpen. Hij laat je stem nog indrukwekkender klinken wanneer je zingt. Hij levert rijke reverb en andere essentiële stemtools, en verpakt die in een compact, gebruiksvriendelijk toestel, waar je tijdens je podiumperformances heel eenvoudig een geweldige ruimtelijke stemsound mee creëert. Wat écht cool is aan de VE-1, is dat je geen professionele geluidstechnicus hoeft te zijn om het geluid van je stem mooi te doen klinken. Al wat je nodig hebt, bevindt zich binnen handbereik. Zo bekom je eender waar en wanneer geweldig klinkende vocals. Of je nu een nieuwkomer bent in de effectenwereld, of een doorgewinterde PA-technicus bent: de VE-1 voorziet hoogwaardige audiobewerking en -effecten voor eender welke vocalist(e). Zo klinkt je stem steevast fenomenaal en professioneel gepolijst.

Met de VE-1 hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde parameterinstellingen om de beste resultaten te bekomen. Roep gewoon een sound op via een van de zeven beschikbare professioneel ontworpen presets, en draai vervolgens aan de knoppen om makkelijk en intuïtief het effectniveau en de diepte te controleren. En, als je een meer ervaren gebruiken bent, staan er bijkomende gedetailleerde parameters ter beschikken om je sound nog verder mee fijn te verfijnen. Samen met reverbs van topkwaliteit, staan er nog bijhorende bedieningsknoppen klaar, die toegang bieden tot Double-, Pitch Correct- en Enhance-features én je klank nog een extra finishing touch bezorgen. Pitch Correct helpt je om in de juiste toonaard te blijven, en maakt het ook mogelijk om die karakteristieke populaire 'elektronische stemklank' te bekomen. Met de handige Memory-functie kun je je favoriete instellingen opslaan en later opnieuw oproepen, inclusief je huidige live-setting. De ingebouwde ubs-audio-poort maakt het mogelijk om je gepolijste vocal-sound rechtstreeks in een DAW op te nemen, of om YouTube-performances te registreren met klank van studiokwaliteit. De VE-1 werkt zowel op batterijen als op netstroom. Daardoor is hij eender waar inzetbaar: bij straatoptredens, tijdens opnames in je homestudio, en op live-optredens in een café of club.

- Zeven ruimtelijke effecttypes met aanpasbare settings voor je stem
- Double-tracking-effect om meteen je stemklank aan te dikken
- Enhance-effect en Pitch Correct (inclusief hard-tuned 'elektronische stemklank')
- Aanpasbare gedetailleerde parameters voor ervaren gebruikers
- Werkt op batterijen en op netstroom, zodat je er eender waar mee kunt performen
- Ingebouwd geheugen, voor het switchen tussen de beste settings bij elk nummer
- USB-audio-poort voorziet veelzijdige opties om samen met je computer te gebruiken

inclusief:
- handleiding
- alkaline batterij (AA, LR6) x 4
- afmetingen: 156 x 116 x 64 mm
- gewicht: 600 gram

De AC-adapter wordt apart verkocht (9V / 200 mA)
Leverbaar in 4 tot 8 weken.
€ 149.00

Vocal Performer (Boss)

Boss VE-5

Vocal Performer

Compact Vocal Processor with Friendly Features

The VE-5 Vocal Performer is a compact and mobile personal effects processor and looper for vocalists. Featuring a simple-to-use tabletop design that can be easily attached to a mic stand for performing, the VE-5 is perfect for singers, rappers, beatboxers, webcasters, and anyone that wants to have fun with processing vocal sounds. Its physical design is small and light, yet its effects are heavyweight class, derived from the popular VE-20 Vocal Performer. With battery operation and built-in phrase looping, the VE-5 is also an ideal tool for street performers who want to bring a new dimension of creativity to their act.

- Easy one-touch operation
- Six types of high-quality vocal effects inherited from the VE-20 — Reverb, Delay, Double/Harmony, Dynamics, Pitch Correct, Tone/SFX
- Phrase Looper adds impact to real-time vocal performances, including harmonizing and layered beatboxing
- Favorite Sound function provides immediate access to preferred sounds
- Ideal for live performance, as well as tabletop setups; mic-stand mount included
- Internal microphone for instant gratification
- Aux input for blending external music
- Battery operation for street performance (AC adapter sold separately)
Leverbaar in 4 tot 8 weken.
€ 199.00

Vocal Processor /  Performer (Boss)

Boss VE-20

Vocal Processor / Performer

Wie beweerde er ook al weer dat effectpedalen alleen voor gitaristen zijn weggelegd? De bijzonder gebruiksvriendelijke VE-20 werd speciaal voor zangers ontwikkeld en bevat de meest geavanceerde stemeffecttechnologie op de markt. Trap de voetschakelaar in en je zangpartij wordt met prachtige koorstemmen aangedikt. Indien nodig, wordt de toonhoogte eveneens gecorrigeerd. En als je de creatieve toer op wilt gaan, voeg je gewoon een effect zoals “Distortion”, “Radio” of “Strobe” toe. Tevens bevat hij een “Phrase Loop”-functie waarmee je in je eentje een indrukwekkend zangarrangement kunt creëren, terwijl het publiek erbij staat. De VE-20 kan zowel met batterijen als een adapter worden gebruikt.

* Effecten afgestemd op zangstemmen: “Harmony”, “Double-Track”, “Dynamics”, “Reverb”, “Delay” e.v.a.
* Je kunt 3-stemmige koortjes of layers gebruiken.
* Efficiënte toonhoogtecorrectie in realtime.
* Phrase Looper met een opnameduur van 38 seconden (in mono).
* Kan met 6 AA-batterijen of een adapter (PSA) worden gebruikt.
* Fantoomvoeding voor condensatormicrofoons.
* Eenvoudige bediening, ultrastevige BOSS-behuizing.

Gewoon kwaliteit

Met de BOSS VE-20 voeg je een extra dimensie toe aan je zang! De VE-20 bevat namelijk alle belangrijke effecten voor zangstemmen, zoals reverb, delay, dynamiek, chorus e.v.a. Tot nu toe had je als zanger vrijwel geen controle over deze effecten, omdat de man in de zaal dit voor zijn rekening nam. Met de VE-20 mag je eindelijk zelf achter het stuur van je zangsound plaatsnemen. Kies gewoon één van je favoriete instellingen en begin te zingen – er hoeft nagenoeg niets geprogrammeerd te worden. De VE-20 is een slimme effectprocessor voor zangers met of zonder technische knowhow. En geen nood: wie echt aan zijn sound wilt sleutelen, kan dit eveneens met de editfuncties van de VE-20.

Een harmonisch geheel

Voorzie je zangpartij op de gewenste momenten van koorstemmen door het harmonie-interval te kiezen of meteen blokzettingen (de terts erboven en de kwint eronder) te gebruiken. Dergelijke instellingen kun je opslaan en op het gewenste tijdstip weer oproepen. Met de “Double Track”-functie kun je je stem meer volume geven. Het beste aan de VE-20 is waarschijnlijk dat al deze mogelijkheden heel eenvoudig te gebruiken zijn. Je hoeft niets te programmeren en geen noten op een extern klavier te spelen, zoals bij gebruik van een vocoder – begin gewoon te zingen en laat de VE-20 zijn werk doen!

Sound-on-sound

Zing de eerste partij, neem hem op en voeg er vervolgens andere partijen aan toe. De “Phrase Loop”-functie is afkomstig van de RE-20XL Loop Station van BOSS en wérkt gewoon. Je beschikt over een opnameduur van 38 seconden in mono en het aantal overdubs is onbeperkt. Deze functie kan zelfs in realtime worden gebruikt. Van “doo-wop” tot stemimitaties van een drumcomputer – met deze functie maak je gegarandeerd indruk!

Gemaakt om tegen een stoot te kunnen

De VE-20 is voorzien van dezelfde behuizing als de andere effectpedalen van BOSS. Zo weet je meteen dat hij tegen een stootje kan. Hij heeft dezelfde afmetingen als de pedalen van de Twin Pedal-serie en past zonder problemen in pedalenbakken van BOSS en andere koffers.
Leverbaar in 4 tot 8 weken.
€ 249.00


Studio Effect Processors