Home Toetsen Geluidsmodules - Drumcomputers Roland TR-8S

Roland TR-8S

Rhythm Performer, drumcomputer
Artikel nr.: 63099
Rhythm Performer, drumcomputer
Snel leverbaar binnen 4 werkdagen.
Garantietermijn: 3 jaar

€ 699,00
Bestellen


Gratis Verzending!

Roland TR-8S
Roland TR-8S
Roland TR-8S
Roland TR-8S
Roland TR-8S
Roland TR-8S
Roland TR-8S
Roland TR-8S
Roland TR-8S

Productinformatie

De TR-8S is de erfgenaam van de bekendste en meest invloedrijke drummachines aller tijden. Hij bundelt het beste uit het Roland-verleden met de modernste productietechnieken, en een professioneel sound design. Het resultaat? Een vooruitstrevend en prestatiegericht instrument, dat uniek is in zijn soort. Bouw je droomkit bestaande uit de meest iconische drumsounds uit de geschiedenis, plus de beste selectie samples uit onze gigantische bibliotheek - of importeer je eigen persoonlijke samples. Tik, stem en tweak met grijpklare bedieningsknoppen en productietools die je patronen doen swingen en je muziek in beweging brengen. En waarom zou je al deze percussiekracht opsluiten in de studio? De TR-8S is letterlijk gemaakt om live mee te spelen.

De TR-8S zit volgestouwd met de grootste, meest authentieke verzameling TR-drumcomputers die momenteel beschikbaar is. De krachtige nieuwe processor tilt onze ACB-modellen van de volgende generatie naar een compleet nieuw niveau, op vlak van detail en nuance. Je krijgt dus de klassieke Roland body, pit en schwung! En nu kun je dus ook preset- en persoonlijke samples integreren, unieke hybride en gelaagde kits creëren, en ze uitbreiden met speciale effecten die een professioneel sound design injecteren in de TR-formule.

Audio- en MIDI-Interface:
De TR-8S is niet alleen de krachtigste drummachine aller tijden, maar eveneens een volledige multi-kanaals audio- en MIDI-interface. Wanneer je de TR-8S met een computer of een AIRA Link host verbindt, dan kun je MIDI en hoge resolutie audio verzenden via één enkele USB-kabel. Neem elk druminstrument op een apart kanaal op, voor individuele processing of DAW-opname. Automatiseer parameterbewegingen via je DAW met CC-opdrachten, of synchroniseer de TR-8S met je computer of Roland MX-1 Mix Performer voor live sets of jamsessies.