Home Toetsen Keyboards Keyboardkast

Keyboardkast


show #:
mobiele legkast, incl. 8 Yamaha PSR keyboards op accu (Klundert)

Klundert Keyboardkast

mobiele legkast, incl. 8 Yamaha PSR keyboards op accu

Het Klundert Keyboardkast systeem bestaat uit een mobiele, stevige legkast (zwart) met daarin 8 Yamaha PSR keyboards. De Yamaha PSR keyboards zijn door ons voorzien van een accu waardoor ze zonder aansluitkabels (voeding / adapter) te gebruiken zijn. Ideaal voor in een muzieklokaal ! Geen gerommel meer met kabels en stroomadapters en het systeem is supersnel klaar voor gebruik (en ook weer snel op te ruimen).

De keyboards zijn aanslaggevoelig en hebben 5 oktaven. De accu in het keyboard gaat gegarandeerd 5 á 6 uur mee, afhankelijk van het gebruik.

Na gebruik zijn de keyboards eenvoudig terug te plaatsen in de kast. Sluit de laadkabel aan op het keyboard en de accu laad automatisch weer terug op. Het is geen probleem om de keyboards voor langere tijd aan de lader te hangen. De kast is makkelijk verrijdbaar en dus kan het systeem evt. in meedere ruimtes gebruikt worden.

Leverbaar in 2 weken.
€ 3,995.00


Keyboardkast

Deze mobiel kast is voorzien van 8 keyboards geschikt voor educatieve doeleinden. Elk keyboard is gemodificeerd en heeft een accusysteem. Ideaal voor in het muzieklokaal !