Home Toetsen Orgels Orgels

Orgels


show #:
keyboard (Hammond)

Hammond XK-1c

keyboard

Introductie van de kleinste en lichtste Genuine Hammond orgel . Er was een tijd dat het brullende geluid van een echte Hammond B3 orgel en Leslie Speaker een verhuiswagen met potige verhuizers vereist was en de ruimte op het podium innam van 4 muzikanten. Die dagen zijn verleden tijd!.

De nieuwe Hammond XK - 1c levert de volledige grootsheid en veelzijdigheid van de muziekbranche standaard 'Hammond B - 3' in een compact pakket met een gewicht van slechts 16 pond.

In navolging van de razend populaire SK serie ultralight keyboards , gebruikt de XK - 1c dezelfde Virtual Tonewheel "motor " als Hammond 's vlaggenschip B3 - mkII Console Orgel , met alle traditionele elementen , zoals de Hammond 's originele Chorus / Vibrato en Touch - Response Percussion . De nieuwste digitale Leslie ™ is ook aan boord , het invullen van deze klassieke setup is vaak gewenst door keyboardspelers van verschillende muziekgenres.

De XK - 1c biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden , waardoor het orgel wordt afgestemd in het repliceren van elke vintage Hammond / Leslie , met alle instellingen die zijn opgeslagen in elke patch . Een grote verscheidenheid van verschillende Hammond tonen zitten in de fabrieksingestelde patch library . Er zijn 64 factory patches en 64 gebruikers (programmeerbare) patches.

In aanvulling op de 'Drawbar Profiles', zijn de geluiden van twee van de meest populaire transistor combo-orgels opgenomen , samen met 28 gelijkwaardige klassieke pijporgels . De Combo Organ en pijporgel klanken kunnen volledig worden geregistreerd in de traditionele manier via de Drawbar Controles .
Op voorraad: Levertijd maximaal 3 werkdagen!
€ 1,329.00

live performance keyboard / orgel (Roland)

Roland VR-730

live performance keyboard / orgel

De V-Combo VR-730 levert orgels, elektrische piano’s, akoestische piano’s en synthklanken van topkwaliteit in één makkelijk te transporteren instrument met een 73 noten tellend waterfall klavier. Je hoeft dat zware vintage combo orgel, die rotary speaker en die traditionele elektrische piano niet langer mee te zeulen: de VR-730 geeft je alle essentiële sounds en het authentieke speelcomfort dat je nodig hebt, zonder dat je daarbij je rug moet forceren. De ingebouwde orgels reageren op natuurlijke wijze op klassieke technieken, terwijl de historische elektrische piano’s - waaronder een speciale selectie uit de befaamde RD-2000 Stage Piano een onberispelijke klank en touch voorzien. En met de slimme gebruikersinterface en meteen bereikbare bedieningsknoppen kun je je focussen op musiceren, zonder gestoord te worden door complexe aanpassingen en ingewikkelde instellingen. De V-Combo VR-730 is het perfecte instrument voor professionele performers die vaak onderweg zijn, en levert veelzijdige sounds om mee op te treden in een uiterst mobiel pakket.

- Professioneel performance instrument met essentiële sounds voor optredende muzikanten
- Watterfall-klavier van 73 noten met semi-gewogen toetsen voor authentieke orgel- en pianoperformances
- Mobiel, makkelijk draagbaar design weegt nauwelijks 9,9 kilogram en functioneert op netstroom of batterijen
- Instant toegang tot orgel-, piano- en synth-sounds via bijhorende paneelknoppen
- Virtual Tone Wheel Organ reproduceert authentieke vintage orgelklanke'n
- Drie ingebouwde rotary-effecten, waaronder een nieuw ontwikkeld rock rotary type met een snijdend karakter, voor het performen met luide bands
- Vintage elektrische piano’s en rijke akoestische vleugelpiano’s; de elektrische piano’s bevatten een aantal RD-2000 sounds
- Brede waaier SuperNATURAL Synth-klanken, van vintage klassiekers tot essentiële moderne sounds
- Breid de ingebouwde klankbibliotheek verder uit met gratis downloads via de Roland Axial website
- Traditionele vintage look met houten zijpanelen
- Gratis iPad Editor-app, voor het personaliseren van orgel- en synthsounds
- Breid performances en oefensessies uit met ritmepatronen, metronoom, looper, USB audio opname/playback en andere ingebouwde features

Leverbaar in 4 tot 8 weken.
€ 1,249.00

orgel (Clavia)

Clavia Nord C2D

orgel

De Nord C2D is het ultieme draagbare orgel voor op het podium en in de studio! Compleet met twee sets aan fysieke drawbars is de Nord C2D uniek in haar soort. Volledig gericht op muzikanten die spelen met hun drawbars en sleutels. De nieuwe preset-sectie aan de linkerzijde biedt een ongeëvenaard niveau van hands-on-controle. De bovenste "manual" en het gekantelde paneel zijn gericht de lange en zware sessies. Ontwikkeld voor een betere ergonomie. Een LCD-display is toegevoegd om gemakkelijker toegang tot programma's en instellingen te krijgen. De bediening is zoals u van Nord kunt verwachten!

De Nord C2D heeft een nieuw ontworpen simulatie van de karakteristieke mechanische 'key clicks', een essentieel onderdeel van de klassieke tone-wheel ervaring. Bovendien biedt het vernieuwde percussie-model meer controle over de percussie-niveaus bij het afspelen van "near-legato". De Nord C2D bevat ook een vernieuwde Rotary Speaker simulatie van een vintage 122unit. Natuurlijk bevat de Nord C2D ook de Vox en Farfisa orgel transistor simulaties en de Barok pijporgel uit de befaamde Nord C2 Combo Organ.
Leverbaar in 2 weken.
€ 2,799.00


Orgels