Home Toetsen Stage Piano's Roland FP-10 BK

Roland FP-10 BK

digitale piano, zwart
Article nr.: 64628
digitale piano, zwart
Leverbaar in 2 weken.
Waranty period: 3 jaar

€ 499.00
Order


Gratis Verzending!

Roland FP-10 BK
Roland FP-10 BK
Roland FP-10 BK
Roland FP-10 BK
Roland FP-10 BK
Roland FP-10 BK
Roland FP-10 BK

Product information

Roland FP-10 digital piano.Onverslaanbare prestaties, ongelooflijke prijs!

Wanneer de inspiratie toeslaat, neem dan plaats achter het nieuwste model uit Rolands befaamde FP-pianoserie: het FP-10 instapmodel. Deze betaalbare digitale piano is meteen speelklaar; met de geruststellende authentieke feel van het 88-noten tellende PHA-4 Standard-klavier, samen met Rolands baanbrekende SuperNATURAL-pianoklanken die weerklinken via de speakers of een hoofdtelefoon. Met zijn draagbare, ruimtebesparende ontwerp is de FP-10 het ideale instrument voor thuisgebruik. Ongeacht of je nu je technieken oefent in de logeerkamer of optredens geeft in de woonkamer. Plus: met Bluetooth®-connectiviteit en krachtige ingebouwde functies die door geen enkel ander digitaal model tegen deze prijs worden aangeboden, is de FP-10 ook de ideale tweede piano voor meer ervaren pianisten.

- Rijke, responsieve klank via Rolands befaamde SuperNATURAL Piano-klankgenerator
- Klavier met 88 toetsen en hamermechaniek in een compacte kast
- PHA-4 Standaard klavier zorgt voor een authentieke piano-touch voor maximale expressie
- Dankzij hoofdtelefoonuitgang en stille klavierwerking kan je op gelijk welk moment spelen zonder daarbij anderen te storen
- Ingebouwde luidsprekers reproduceren je spel met expressief geluid
- Ingebouwde Bluetooth MIDI/USB MIDI-interface voor aansluiting op Garageband, computers, DAW-software
- Met de Piano Partner 2-app van Roland kun je eenvoudig geluiden selecteren, de metronoom en meer instellen vanaf je smartphone
- Twin Piano-modus is ideaal voor lessen, waarbij leerling en leraar naast elkaar kunnen spelen binnen hetzelfde octaafbereik
- Optionele bijpassende standaard (KSCFP10) geeft een klassieke piano-uitstraling

Maak verbinding met muziek via het expressieve PHA-4 klavier:
Piano spelen draait om expressie. Het PHA-4 Standard klavier van de FP-10 levert het responsieve gevoel van een mooie akoestische piano, met elke nuance ongeacht of je nu hard of zacht speelt ondersteund door de touch-detectietechnologie van Roland. Met hoge-resolutie sensing en escapement voor snelle toetsherhalingen, vertaalt het PHA-4-klavier heel authentiek de subtielste verschillen in dynamiek en toon naar klank. De aandacht voor detail gaat nog verder, wanneer je het zwaardere hamergewicht opmerkt in de lage registers, en het lichtere hamergewicht bij de hoge tonen. Raak de witte toetsen aan en je bent meteen overtuigd van het revolutionaire vochtabsorberende materiaal, dat de natuurlijke textuur en het gevoel van echt ivoor herschept. En voor expressieve pedaaltechnieken zoals half-pedaling, sluit je simpelweg het optionele DP-10 pedaal aan.

Authentiek geluid maakt beginners warm en inspireert professionals:
Er bestaan zeker nog andere instrumenten in de prijsklasse van de FP-10, maar geen enkel biedt dezelfde hoogwaardige pianoklank. Rolands SuperNATURAL klankgenerator levert authentieke pianosounds die expressief en levendig aanvoelen en klinken. Ongeacht of je nu een beginner bent die de basistechnieken leert, of een ervaren pianist die gedetailleerde articulatie en respons eist. Het dynamische pianogeluid stroomt je kamer binnen, via de krachtige ingebouwde luidsprekers. Of via de hoofdtelefoon, waarmee je de klok rond kunt genieten van pianospelen.


Stimuleer je muzikale creativiteit met interne klanken, oefenmogelijkheden en apps:
De FP-10 zit nokvol moderne digitale functies, en maakt je speelsessies leuk en productief. Je kunt je creativiteit nog verder aanscherpen in elk muziekgenre, via de ingebouwde geluiden; waaronder orgel, elektrische piano's en strijkers. Je timing verbetert dankzij de ingebouwde metronoom, en je leert sneller met de Twin Piano-modus; waarmee leerling en leraar naast elkaar binnen hetzelfde notenbereik spelen. Bovendien kun je via Bluetooth en MIDI-connectiviteit verbinding maken met een wereld van Digital Audio Workstations (DAW) en apps, gaande van Apple GarageBand tot Rolands Piano Partner 2*. *De Rhythm-functie is niet beschikbaar via Piano Partner 2.

De meest compacte 88-toetsen tellende digitale piano in zijn klasse:
Je geeft de voorkeur aan een full-size piano met 88 toetsen, maar je hebt onvoldoende ruimte voor zo'n grote behuizing? Dan is de Roland FP-10 het antwoord. De FP-10 is de meest compacte digitale piano met 88 toetsen in zijn klasse. Dankzij de subtiele 1284 x 258 mm afmetingen (breedte/diepte) kun je dit instrument overal plaatsen - en gemakkelijk verplaatsen wanneer je wensen veranderen. Voor nog meer flexibiliteit onderweg kun je gebruikmaken van de draagbare KS-12 keyboard stand. Of een authentieke piano-look en ijzersterke opstelling bekomen via de speciale KSCFP-10 standaard.