Home Toetsen Yamaha Digitale Piano's Yamaha YDP-164B

Yamaha YDP-164B

digitale piano, Arius serie, zwart
Article nr.: 66551
digitale piano, Arius serie, zwart
Leverbaar in 4 tot 8 weken.
Waranty period: 3 jaar

€ 1,029.00
Order


Gratis Verzending!

Yamaha YDP-164B

Product information

digitale piano in mat zwarte afwerking.

De YDP-164 is een digitale piano speciaal voor starters. De Yamaha YDP-164 digitale piano is de opvolger van de YDP-163. Deze YDP-164 heeft samples van hoge kwaliteit, krachtige interne speaker, een gewogen GH3 klavier en leuke extra's dankzij de mogelijkheid om apps te gebruiken.

Yamaha haar vlaggenschip (de CFX concertvleugel van 275 cm) opnieuw gesampled en de CFX klinkt ook op de YDP 164 prachtig met een diepe bas en sprankelende hoge tonen. Het geluid van de piano klinkt vol dankzij de ingebouwde speakers.

Naast de CFX heeft de YDP164 nog 9 sounds om mee te variëren en 3 effecten (reverb, damper resonance en string resonance) om details aan uw geluid toe te voegen. De geluiden van de piano kunt combineren, zodat u een gelaagd effect kunt creëren met bijvoorbeeld piano en strings. Ook heeft de piano een metronoom aan boord en kunt u samen spelen op de piano dankzij de Duo Modus.

De YDP is uitgerust met het GH3 klavier om u een zo origineel mogelijke piano-ervaring te bieden. Het 88 toetsen tellende klavier heeft net als een akoestische piano een zwaardere aanslag in de lagere noten en een lichtere aanslag bij de hogere tonen. Deze eigenschap geeft u het gevoel op een akoestische piano te spelen en is essentieel als u een beginnende of lerende pianist bent. Het klavier is daarnaast ook uitgerust met synthetische ivoren en ebbenhouten beleg voor een authentiek gevoel.

U kunt de Yamaha YDP164 digitale piano verbinden met een tablet of telefoon om gebruik te maken van de Smart Pianist app van Yamaha. Met de app kunt u onder andere de piano bedienen; andere geluiden kiezen, de metronoom gebruiken en opnames maken. Daarnaast kunt u uw favoriete muziek in de app zetten waarna de app hier de akkoordenprogressies van detecteert zodat u al uw lievelingsnummers kunt spelen. Daarnaast kunt u MIDI-files van songs in de app laden om de voordelen van digitale bladmuziek te ontdekken, zo scrollt de app bijvoorbeeld met u mee.

Meegeleverd zijn:
adapter, handleiding, 550 Classical Music masterpieces' (bladmuziekboek), Quick Operation Guide (beknopte handleiding)