Yamaha CP88

2.089,00
Snel leverbaar binnen 3 - 4 weken
stage piano
Merk Yamaha
Ean Code 4957812625166
Artikelnummer 65585
  • 5 jaar garantie
  • vakkundig personeel
  • 1000m2 muziekwinkel
  • technische dienst
  • gratis verzending v.a. €50,- in NL en BE
De CP88 is een professionele stage piano. De CP88 speelt geweldig, dankzij het Natural Wood Graded Hammer-klavier met 88 toetsen. Door de speciale gewichtsverdeling en drie sensoren per toets, krijg je het speelgevoel van een akoestische vleugel.

Je kunt ook spelen met de klanken van de drie verschillende vleugels, maar ook andere akoestische piano's, elektrische piano's, orgels en string- en synth-sounds. In totaal zijn dat 57 klanken, verdeeld over 3 secties: piano, keyboards en subs. In de piano-sectie heb je o.a. knoppen voor het instellen van splitpunten, octaveren, damperresonantie, volume van individuele klanken en diepte. De elektronische piano-sectie heeft knoppen voor effecten zoals drive, pan, tremolo en wah. Maar check ook de veschillende phaser-, chorus- en flanger effecten!

De sub-secite bevat de klanken van orgel, strings en synthesizers. Ook hierin weer knoppen voor het instellen van diverse effecten. Er is nog een vierde segment (effects) met bediening voor delay en reverb, aangevuld met een masterEQ met low-mid- en high. De pitch-bend en modulatie kun je bedienen met twee joysticks links bovenop.

Niet alleen de klanken en effecten, maar ook de aansluitmogelijkheden zijn voor professioneel gebruik. Op het achterpaneel zitten gebalanceerde XLR-uitgangen, maar ook standaard jack lijnuitgangen. Via de lijningangen kun je externe audio aansluiten en deze mixen met die van de CP88. Verder kun je 2 pedalen en 2 footswitches aansluiten, waarvan je de functie kunt toewijzen en deze ook in presets kunt opslaan.

Met de USB-to-host aansluiting maak je een audio- of MIDI-verbinding met een computer, iPad of iPhone. Ook kun je gegevens opslaan op een USB-stick. Ten slotte zie je op de achterkant de aansluitingingen voor een (los verkrijgbare) muziekstandaard / lessenaar.

- klankgenerators: AWM2
- polyfonie: 128
- klanken: 57, 10 Piano, 14 E-piano en 33 Sub Voices
- live set sounds: 160, preset 80

Levering is incl. sustainpedaal (FC3A).

- aluminium behuizing
- afmetingen: 1298 x 364 x 141 mm (BxDxH)
- gewicht: 18.6 kg

Heb je een vraag?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.