Yamaha P-121 BK

545,00
Snel leverbaar binnen 3 - 4 weken
stage piano, zwart
Merk Yamaha
Artikelnummer 65016
  • 5 jaar garantie
  • vakkundig personeel
  • 1000m2 muziekwinkel
  • technische dienst
  • gratis verzending v.a. €50,- in NL en BE
De Yamaha P-121 is een compacte digitale piano met 73 toetsen, die ongelofelijke pianoprestaties combineert met een gebruiksvriendelijk minimalistisch ontwerp.
Dit instrument is gemakkelijk draagbaar en uiterst toegankelijk en u kunt hiermee het plezier van op uw eigen manier pianospelen beleven.

Neem de P-121 mee, naar waar u maar wilt!
Met 73 toetsen en zijn ultieme draagbaarheid biedt de P-121 u nog meer mogelijkheden voor pianobeleving dan u zich ooit voor hebt kunnen stellen, zoals muziek spelen in het café of op een andere plaats waar u wilt spelen.
Met de speciale draagtas SC-KB750 kunt u de P-121 gemakkelijk en modieus meenemen. Ga overal heen waar u wilt met de P-121!

Stereophonic Optimizer: een nieuw soort hoofdtelefoonbeleving
Bij het gebruik van een hoofdtelefoon zorgt de Stereophonic Optimizer dat de u van hetzelfde breed gespreide geluid kunt genieten als wanneer u achter een akoestische piano zit. Met de Stereophonic Optimizer lijken de gesamplede voices van akoestische piano's uit de kast van het instrument te komen.
Dit zorgt voor een comfortabele, natuurlijke beleving, die de nadelen van het spelen via een hoofdtelefoon elimineert.

Eenvoudige bediening met de Smart Pianist-app!
Met onze 'Smart Pianist'-app kunt u de vele functies van de digitale piano's van Yamaha bedienen met uw smartphone of tablet. Voices, ritmes en andere instellingen kunnen worden geselecteerd terwijl u ze op het scherm ziet, waardoor u nog makkelijker van nieuwe functies kunt genieten.
U kunt ook uw favoriete instellingen opslaan, zodat u ze op elk gewenst moment snel kunt terugroepen.
U kunt de akkoorden in audiotracks van uw iPhone of iPad direct ontdekken. Ontdek nieuwe manieren om van uw P-121 te genieten, door slimme functies te gebruiken waar alleen een modern digitaal instrument over kan beschik

Heb je een vraag?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.