Home Gitaar Gitaar Versterkers Gitaarversterker Heads Koch Jupiter 45 Head

Koch Jupiter 45 Head

Guitar Head, 45 Watt, Hybrid Technology
Article nr.: 59190
Guitar Head, 45 Watt, Hybrid Technology
Op voorraad: Levertijd maximaal 3 werkdagen!
Waranty period: 3 jaar

€ 569.00
Order


Gratis Verzending!


Product information

Het Nederlandse versterkerbedrijf Koch maakt natuurlijk sinds jaar en dag high-end buizen versterkers. Met de Jupiter Series heeft Koch echter precies raak geslagen met hun hybride techniek; buizen voorversterking en een hoogwaardige MOS FET transistoren in de eindtrap. Het resultaat: de bekende buizensound die je simpel weg "harder of zachter" zet met behulp van de "Dimmer" functie. Daarmee heb je niet alleen een versterker in handen die waanzinnig klinkt, maar ook nog eens erg geschikt is voor thuis gebruik evenals in elke band setting en daarbij ben je af van de bekende onderhoudsproblemen die buizen eindversterkers met zich mee brengen.
De keus tussen de 1x12" of 2x12" combo's is er al een tijd (een zeer succesvol!), maar nu is er ook eindelijk een losse top aan de serie toegevoegd. De versterker is exact hetzelfde gebleven, maar alleen de hoedanigheid is dus veranderd.
Uiteraard is ook een bijpassend 1x12" cabinet niet vergeten; de ported KCC112. Het setje samen is compact en draagzaam, maar klinkt groots en vet en geeft weldegelijk nog altijd de uitstraling van de serieuze en volwassen set dat hij is. Er zijn al heel veel poginigen gedaan door ongeduldige nieuwkomers in versterker-land maar goed werk kost simpelweg tijd en het bestaat dus nu écht; Boutique sound en uitstraling voor een niet zo'n boutique prijs vanwege de kosten besprarende hybride techniek en toch een amp kopen van een toonaangevend en gerenomeerd versterker merk.