Music schools- and teachers

Name:BMEC
Website:http://www.bmec.nl
Description:

Een uniek centrum voor iedereen die van muziek houdt! BMEC biedt haar cursisten modern, innovatief popmuziekonderwijs voor zowel recreanten als (aspirant) beroepsmusici.


Name:Cool Music Time
Website:http://www.coolmusictime.nl
Description:

Hèt adres voor eigentijdse gitaar, keyboard- en pianolessen.


Name:Factorium
Website:http://www.factorium.nl
Description:

Factorium (voorheen de Tilburgse Dans- en Muziekschool) is een instelling voor kunsteducatie met als werkgebied de gemeenten Tilburg, Oisterwijk en Goirle. Factorium biedt een groot scala aan lessen, cursussen en workshops op het gebied van de podiumkunsten: muziek (pop, jazz, wereldmuziek, licht en klassiek), dans, theater en musical.


Name:Fontys Rock Academie
Website:http://www.fontys.nl
Description:

Je hebt talent en je weet wat je wilt: de muziek in. De Rockacademie geeft je een podium om je te ontwikkelen tot muziekprofessional!


Name:Gitaar Studio Walter Stadhouders
Website:http://www.gitaarstudio.com
Description:

Gitaar- en basgitaarles in alle stijlen, voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen. Sinds 1987 het adres voor gitaarles en basgitaarles in Tilburg!


Name:Groovability
Website:http://www.groovability.nl
Description:

Groovability is een veelzijdige popschool in het centrum van Oisterwijk. De enthousiaste docenten van Groovability zijn gedreven professionals uit het werkveld, en staan klaar om jou muzikale vaardigheden te liften naar een higher level! Groovability staat voor het leren maken van muziek, genieten in het maken van muziek en het verbeteren van je muzikale vaardigheden, voor zowel jongeren als volwassenen.


Name:Jeroen van den Hurck
Website:http://www.jeroenvdhurck.nl
Description:

Jeroen van den Hurck is afgestudeerd aan de Rock Academie te Tilburg en is gitaardocent, bandcoach en componist. Ook is hij als gitaardocent en bandcoach werkzaam bij Factorium Tilburg.


Name:Kathleen Willems
Website:http://www.kwgitaar.nl
Description:

Wil je je favoriete liedjes mee kunnen spelen? Straks iemand kunnen begeleiden in een band, of zelfs jezelf als zanger of zangeres kunnen begeleiden? KWGitaar geeft gitaarlessen aan huis. Voor kinderen en beginners.


Name:Muziekonderwijs.nl
Website:https://www.muziekonderwijs.nl
Description:

Muziekonderwijs.nl is een snelgroeiend online muziekplatform waar jong en oud eenvoudig een muziekdocent in de buurt kan vinden. We hebben ervaren en gemotiveerde docenten door heel Nederland. Ze staan klaar om op een enthousiaste en inspirerende manier te onderwijzen. Onze missie en visie is om meer muziek te realiseren.


Name:Muziekschool 'De Piano'
Website:http://www.muziekschooldepiano.com/
Description:

Voor piano-, keyboard-,gitaar (bas, elektrisch en acoustisch) drum- èn zangles!


Name:Olivier Beekman
Website:http://www.olivierbeekman.nl
Description:

Gitaar-, piano- en basgitaarles. Rock, funk, blues, pop… Iedereen die de ‘muzikale-uitdaging’ aan wil gaan is bij mij aan het juiste adres. Of je nu gevorderd bent of nog nooit een instrument hebt aangeraakt!


Name:Podium 10
Website:http://www.podium10.nl
Description:

Muzieklessen en een prachtig poppodium in Bladel. Kijk voor dit unieke centrum op de website!


Name:Rock City Institute
Website:http://www.rockcityinstitute.nl
Description:

Popmuziekopleiding!


Name:Studio 14
Website:http://www.studio14terheijden.nl
Description:

Muzieklessen in keyboards, piano, akoestisch gitaar, basgitaar, AMV, solfege en muziektheorie. Ook kan je deelnemen aan een Pop & Musical koor Singfonie of het Kidscore Singfonie. Studio 14 heeft ook een eigen opname studio!


Name:Toonaangevend
Website:http://www.toonaangevend.com
Description:

Pianoles & Keyboardles. Of het nu om bekende klassieke meesterwerken gaat of om de nieuwste popsongs. Plezier in muziek staat natuurlijk centraal. In de beginfase leer je noten lezen aan de hand van leuke en bekende liedjes. Ook leer je wat over akkoorden, improviseer je je eigen liedjes en maak je kennis met verschillende muziekstijlen. Je kunt ook verzoekjes doen! Het is toch leuk als je een bekende tv-tune, een hit van dit moment, je lievelingsliedje of een nummer van je favoriete artiest kan spelen?


Name:Wilma’s Muziekschool
Website:http://www.wilmasmuziekschool.nl
Description:

Lijkt het je prachtig om écht goed piano, keyboard of gitaar te leren spelen? Zing je graag en wil je professioneel leren zingen? Wilma van der Draaij van Wilma’s muziekschool heeft de kennis, drive en ervaring in huis om het jou bij te brengen. Je zult versteld staan van je eigen kunnen!