Home Studio MIDI Keyboards - Controllers Novation LaunchPad MK2

Novation LaunchPad MK2

USB Midi Controller
Article nr.: 59574
USB Midi Controller
Leverbaar in 2 weken.
Waranty period: 3 jaar

€ 148.00
Order


Gratis Verzending!

Novation LaunchPad MK2
Novation LaunchPad MK2
Novation LaunchPad MK2

Product information

Voor Ableton Live gebruikers is de Launchpad MK2 van Novation een uitkomst. De PAD-controller heeft een grid van 8 x 8 pads om clips te lanceren, het drum rack te bespelen en biedt controle over de virtuele mixer. De Launchpad MK2 integreert naadloos en onmiddellijk met Ableton, zonder enige setup. De pads zijn verlicht door RGB-LED's die overeenkomen met de kleur van de clips in Session View. Zodoende kan de gebruiker in één oogopslag zien welke clips worden afgespeeld.

De Launchpad MK2 is licht van gewicht en robuust gebouwd en dus makkelijk mee te nemen. De controller wordt gevoed via de USB-poort. Meerdere launchpads simultaan gebruiken voor meer controle is geen probleem. Hij is tevens naadloos te integreren met de andere Launch producten van Novation, zoals de Launch Control, Launch Control XL of Launchkey.

De controller wordt geleverd inclusief Ableton Live Lite, 1GB aan samples van Loopmasters en de Novation Bass Station VST en AU plug-in synthesizer. Oftwel, alles om om te beginnen met het maken van geweldige muziek. Teven ondersteund the Launchpad MK2 de Novation Launchpad app, voor de iPad.